Multidisciplinaire samenwerking

Op Locatie ‘Eiland’

Om de efficiëntie van zorg te vergroten werken we in onze praktijk samen met:

Diëtiek:  ‘Dieet Lekker’, Sandra Nagtegaal
Komt op wisselende tijden en dagen in onze praktijk. Indien u een afspraak wenst te maken of graag wat meer informatie wilt, dan kunt u mailen naar sandra@dieetlekker.com of telefonisch contact opnemen via 06-43245601. Tevens zijn er folders verkrijgbaar in onze praktijk.

Podoposturaaltherapie:  ‘Podo Service’, Jacqueline Montree
Jacqueline Montree is zeer geregeld op vrijdag in onze praktijk aanwezig. Indien u een afspraak wenst te maken of graag wat meer informatie wilt, dan kunt u mailen naarjacky_montree@live.nl of telefonisch contact opnemen via 06-13808330. Tevens zijn er folders verkrijgbaar in onze praktijk.

Kaakfysiotherapie (orofaciale fysiotherapie): Hans van Mourik
Wanneer u kaakklachten heeft of andere klachten die mogelijk in aanmerking komen voor behandeling bij de orofaciaal therapeut, dan kunt u terecht  bij Hans van Mourik. Hij is op dinsdagmiddag vanaf 14.30 uur aanwezig in onze praktijk. Indien u een afspraak wenst te maken kunt u dat doen bij onze receptie. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Hans van Mourik. Tevens zijn er folders verkrijgbaar in onze praktijk.

Personal Training: Laura de Ruiter
Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie.

 

U kunt voor verdere informatie ook even uw fysiotherapeut raadplegen of de folder van een desbetreffende discipline inzien en meenemen.